Schorschi, jeg elsker livet!

Livet er en gave, som jeg sætter pris på hver dag. Carpe diem – gribe dagen, nyd øjeblikket. Som et livsbekræftende menneske stræber jeg efter at leve op til dette motto og få mest muligt ud af hver dag. Jeg kan godt lide at bruge min tid i naturen, hvor jeg finder ro og inspiration.

Min daglige rutine er bestemt af min arbejdsrutine, men jeg forsøger altid at gøre den meningsfuld og opleve øjeblikke fulde af glæde. At udveksle ideer med andre mennesker, det være sig i det virkelige liv eller online, beriger mit liv og har allerede ført til mange vidunderlige møder.

Jeg deler mine billeder og videoer samt begivenheder og møder fra mit liv på sociale netværk. Fra mine hobbyer til mine kæledyr til mine tanker og drømme – alt finder sin plads. Mit hjerteland, Danmark, og den nordtyske lavbjergkæde, Harzen, spiller en særlig rolle.

Jeg inviterer dig hjerteligt til at følge mig på min rejse gennem livet. Lad os nyde øjeblikket sammen og gribe dagen. Grib dagen!

Jeg er Schorschi, og jeg elsker livet. Jeg kan godt lide at lave sjov med mig selv og andre og glæder mig til at se alle med humor og varme.

Hver dag har noget smukt i din bagage, du skal bare pakke det ud!